Donationer og sponsoraftaler

Tostan international og Tostan Danmark - et værdigt liv for alle

Hos både Tostan International og Tostan Danmark er vores primære fokus at sikre, at flest mulige mennesker får mulighed for at leve et værdigt liv. Dette mål driver vores arbejde hver eneste dag.

 

I Danmark koordinerer vores sekretariat samarbejdet mellem danske partnere og udviklingsinitiativer hos Tostan International. Vi tilbyder tre former for donationer og samarbejde:

1. Privat donation:

Som privatperson kan du støtte vores arbejde ved at donere et beløb, der er med til at sikre, at Tostan samarbejdsmodeller og program kan udbredes til endnu flere landsbyer. Du vælger selv beløbets størrelse

2. Virksomhedssponsorater og donationer:

Som virksomhed kan i blive sponsor for et konkret landsby, og jeres bidrag går direkte til gennemførelse af Tostans program i en eller flere konkrete landsbyer. Læs mere om sponsormodellen her (mangler model). I lighed med private kan virksomheder også støtte med en donation til den generelle udbredelse af Tostans program (indsæt donationslink)

3. Partnerskab med uddelende fonde:

Tostan samarbejde med en lang række filantropiske fonde. Et samarbejde kan bero på en mindre eller større bevilling og kan sammensættes fleksibelt indenfor geografi og udviklinstema. 

Donationer gør en forskel

Uanset hvilken støtte der vælges, vil den gøre en betydelig forskel. Virksomheder og privates støtte er afgørende for at sikre, at Tostan kan fortsætte arbejdet med at forbedre menneskers vilkår og muligheder, der hvor der virkelig er brug for det.

n donation på 200 kr. svarer til to års undervisning og udvikling for én person, der deltager i Tostans treårige udviklingsprogram. Din donation går direkte til Tostans arbejde i Vestafrika.

En eller flere virksomheders sponsorat på i alt 250.000 kr., sikrer at en hel landsby med mellem 400-800 indbyggere gennemfører Tostans treårige Community Empowerment Program.

Bank overførsel kan ske via:

Reg.nr: 9570 / Konto nr: 12264763
IBAN DK5430000012264763

Husk at skrive “Gave” samt dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mailadresse i tekstfeltet på overførslen.

Overførsel via Mobilepay

Mobilepay: 490924